Personal Trainer

Kun tarvitset henkilökohtaista ja asiantuntevaa ohjausta liikuntaan tai enemmän tavoitteelliseen kuntoilemiseen, ota yhteyttä. Keski-ikäisten henkilöiden suhteen olemme erikoistuneet huomioimaan mm. ravinnon tarpeen muutosten tuomat erityisvaatimukset, nivelten suojaamisen minimoiden mahdollisten loukkaantumisten mahdollisuudet silti palauttaen/kehittäen lihaskuntoa ja liikkuvuutta.

 

Miten aloitat?

Sovi aika maksuttomaan ensitapaamiseen.

Puhelin: 010 387 6969
Sähköposti: info@powerofu.fi

Tapaamisessa esittelen sinulle lyhyesti yksilövalmennuksen. Tutustumme sinun tarpeistasi ja tavoitteistasi keskustellen. Tapaamisen kesto on noin puoli tuntia. Tämän jälkeen voit vapaasti päättää aloitatko valmennusjakson.

Alkukartoitus

Valmennus alkaa tästä. Haastattelun ja kirjallisen kyselyn avulla käymme tarkemmin läpi toiveesi, nykytilanteesi, terveydentilasi, liikunta- ja ruokailutottumuksesi, liikuntahistoriasi, työ- ja arkielämän kulun sekä vapaa-ajan määrän. Määritämme tavoitteesi tarkemmin ja asetamme mahdolliset välitavoitteet sekä sovimme valmennussuhteen laajuudesta. Näistä teemme kirjallisen sopimuksen.

Kuntotestaus

Selvitämme lähtötasosi ja seuraamme kehittymistä käyttäen apuna mm HRV (Heart Rate Variability) mittausta. Tämä tarkoittaa sydämen sykevälin vaihtelun mittausta, jonka pohjalta pystymme kertomaan hyvin monipuolisesti fyysisen ja psyykkisen kunnon tilasta ja kehittymisestä.

Harjoitussuunnitelma

Toiveittesi, alkukartoituksen ja kuntotestien perusteella laadimme sinulle henkilökohtaisen harjoitussuunnitelman, jonka etenemistä seuraamme kanssasi. Teemme tarvittaessa myös ”ylläpito” ohjelman sinulle, jota voit noudattaa kotona tai muualla, jos et pääse salille treenaamaan.

Terveellinen ruokavalio

Oleellinen osa valmennusjaksoa on oikea ruokavalion noudattaminen. Ruokavalion tulee olla sinun tavoitteisiisi sopiva.

Ohjatut treenit

Tarpeittesi ja tavoitteittesi mukaan sovimme ohjatuista treeneistä. Pyrimme tekemään ne SunSportin tiloissa, mutta tarvittaessa myös muualla. Lisäkustannuksista (esimerkiksi salimaksuista) vastaa asiakas. Kannustaminen ja mukavuusalueen ylittäminen treeneissä auttavat sinua kohti tavoitettasi, ja ovat tärkeässä osassa tapaamisissa.

Etätuki

Yhteistyö ja tuki on tärkeä osa prosessia. Koko valmennussuhteen ajan saat tukea mm. sähköpostilla, puhelimilla tai Skype-video/audio puhelulla.