Solarium

SunSportin kanta-asiakkaana voit tehdä solariumvarauksen web-tunnuksillasi. Varauksia vastaanotetaan myös puhelimitse p. 010 387 6969 vastaanoton aukioloaikoina. Muina aikoina (klo 5 – 23) pääset solariumiin jonotusperiaatteella, jos sinulla on voimassaoleva liikuntaoikeus SunSportille. Solariumin käyttöikäraja on 18 vuotta. Solariumia voi käyttää vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella vain solariumkortilla joka luovutetaan siis vain vähintään 18 vuotiaille.

SunSportin kanta-asiakkaille

  • 10 % etu 10 kerran solariumkortista

Kohtuudella kaunis rusketus

Ennen solariumin käyttöä sinun on tärkeää tunnistaa oma ihotyyppisi. Jos sinulla on suomalainen ihotyyppi 3, joka on tavallisin ihotyyppi Suomessa, voit käydä solariumissa turvallisin mielin noin 10 kertaa vuodessa.

Solariumia käytetään pääasiallisesti ihon ruskettumiseen, mutta muitakin syitä on, mm. henkilökohtaisen valon tarpeen tyydyttäminen ja sen mukana tuoma energisyys, lämmön tuottama rentoutuminen ja mielihyvän tunne. Solariumin piristävä vaikutus on monelle jopa tärkeämpi kuin sen esteettinen vaikutus. Monet käyttävät solariumia myös ennen etelänmatkaa vähentääkseen auringossa palamisen riskiä.

Jokaisen tulee arvioida oman ihonsa sietokyky ja varoa polttamasta ihoa. Sopivina annoksina niin aurinko kuin keinovalokin tekevät hyvää. Ihon toiminnot kiihtyvät siten, että pinta paksuuntuu ja kiinteytyy, iho on kimmoisa ja tuntuu hyvältä. Myönteisiin vaikutuksiin kuuluu lisäksi D-vitamiinin vilkastunut tuotanto.

solarium