Kanta-asiakkuus

tuotetunnus (SKU) KA Osasto:

Kuvaus

Edut

  • 1 virtual spinning- tai kuntosalikäynti kuukaudessa. Vastaanoton aukioloaikoina, käytettävä kuluvana kuuna, ilmoita vastaanottoon.
  • Henkilökohtainen etukorttisi toimii myös kulkukorttina kuntosalille, jos sinulla on voimassaoleva liikuntaoikeus SunSport liikuntakeskuksessa. Kulkukortilla pääset salille vuoden jokaisena päivänä klo 5:00 – 23:00.
  • Kertamaksu kuntosalille tai ohjatuille tunneille 9,50 euroa (norm. 10,50 €).
  • Kun sinulla on meillä voimassaoleva liikuntaoikeus, voit vastaanoton aukioloaikoina tuoda ystäväsi vastikkeetta tutustumaan. Saman ystävän voit tuoda tutustumaan vastikkeetta kerran.
  • Ystäväetu: Kun tuot ystäväsi kanta-asiakkaaksemme, saat kaksi vapaalippua solarumiin, kuntosalille tai virtual spinning tunnille.
  • 10 % etu 10 kerran solariumkortista ja solariumkosmetiikasta.
  • Varausoikeus internetissä kotisivujemme kautta solariumiin ja Virtual spinningiin.

Kanta-asiakasetumme ovat vaihtuvia.

Etukorttia näyttämällä saat etuja yhteistyökumppaneiltamme:

Ehdot

Kanta-asiakaskortti on henkilökohtainen. Jos kanta-asiakas tuo tai päästää sisälle henkilön, jolla ei ole voimassaolevaa liikuntaoikeutta SunSportiin, katkaisemme välittömästi liikuntaoikeuden ja tällöin suoritettuja maksuja ei makseta takaisin. Lisäksi perimme kaksinkertaisen hinnaston mukaisen kertamaksun/henkilö. Myös kanta-asiakaskortti tulee palauttaa tällöin välittömästi.

Kanta-asiakkuuden hinta on 4,20 €/kk. Se maksetaan 6 kuukauden jaksoissa ennakkoon. Eräpäivät ovat 15.1. (tammi – kesäkuu) ja 15.7. (heinä – joulukuu). Kesken jaksoa liityttäessä maksetaan seuraavan jaksoon saakka, esimerkiksi maaliskuussa maksetaan maalis-kesäkuu (4 x 4,20 €). Kanta-asiakkaaksi liittyessä ei peritä erikseen liittymismaksua, mutta jos kanta-asiakkuus on katkaistu, uudelleen liittyessä peritään 16,00 euron toimistomaksu.

Voit päättää kanta-asiakkuutesi milloin tahansa toimittamalla kanta-asiakaskorttisi meille. Voit palauttaa kortin myös postitse. Kortin on oltava perillä SunSportilla viimeistään kaksi viikkoa ennen seuraavaa eräpäivää eli 30.6. tai 31.12.

Jo veloitettua jaksoa ei hyvitetä, vaikka palauttaisit kortin kesken kuluvaa kautta. Kanta-asiakkuuden päättäminen edellyttää kortin palauttamista. Hävinneestä tai palauttamattomasta kanta-asiakaskortista veloitamme 10,00 euroa.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Muutoksista on ilmoitettava kanta-asiakkaille vähintään 4 viikkoa ennen seuraavaa veloituspäivää.

Kanta-asiakasetumme ovat vaihtuvia. Kulloinkin voimassaolevat kanta-asiakasedut on mainittu tällä sivulla.

Mistä sinä haluaisit etuja kanta-asiakaskortillamme? Kerro meille, kenties ehdotuksesi on etulistalla hyvinkin pian!