Ajankohtaista

KIIREELLINEN TIEDOTE 22.6.2018

Kesäkuun laskuihin on päässyt virheellinen tilinumero, asiasta on yritetty informoida myös sähköpostilla. Oikea numero on:

FI10 5434 0820 1286 22

Mikäli olet jo ehtinyt suorittaa laskun väärälle tilille, ilmoitathan meille siitä, kiitos.

Pahoittelen tapahtunutta,

Mika

TIEDOTE 13.6.2018 muutos voimassa tästä lähtien

Arvoisat asiakkaat meneillään olevan omistajanvaihdos-tilanteen johdosta kaikki s-posti viestintä tulee lähettää osoitteeseen info (at)powerofu.fi, ja  laskutukseen liittyvät asiat tulee lähettää osoitteeseen finance (at)  powerofu.fi. Kiitos tämän seikan huomioon ottamisesta.

Sauna on kylmänä heinäkuun ajan pienestä käyttöasteesta johtuen. Mikäli haluat kuitenkin käyttää sitä, ole hyvä ja lähetä viesti viimeistään edeltävänä arkipäivänä.

Kesäterveisin,

Mika

AUKIOLOAJOISTA VIIKOLLA 25

Arvoisat asiakkaat, olemme pääsemässä lähemmäs normaalia päivittäistä toimintaa, vastaanotto on auki ma-to klo 12.00-16.30, perjantaina (Juhannuksena) suljettu, puhelinpäivystystä ei vielä ole. S-posti on paras tapa tavoittaa meidät muina aikoina. Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Arkipäivisin on mahdollista ladata lisää aikaa salikorttiin myös vastaanoton ollessa kiinni. Kysy lisää info s-postiosoitteesta tai soita salin numeroon.

UUTISIA viikolla 23

Palveluvalikoimaan on kesän aikana tulossa mm. ryhmäliikuntatunteja, näistä enemmän lähiaikoina. Uutena palveluna meillä Health Coaching yksilöille, pareille ja yritysasiakkaille, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaminen; ravinto, mental training/motivaatio-valmennus, rentoutuminen/palautuminen/työssä jaksaminen sekä liikunta/kuntoilu. Kysy lisää: info@powerofu.fi

Tule testaamaan Huippumoderni The S-Drive Performance Trainer juoksumatto, toiminnallinen treenilaite yhdistelmä!
Tästä linkistä pääset katsomaan sitä toiminnassa: