Ajankohtaista

TANTRA-JOOGAA Ke 22.8.18 kl0 15.30-17.00

Traditionaalinen Tantra on rantautunut suomeen n. 5 vuotta sitten. Joogatunneilla saavutat asanoissa rentoutumisen ja tyyneyden.

Moni yhdistää joogan jumppaan ja venyttelyyn. Tulet kuitenkin huomaamaan, että jooga on paljon enemmän. Tämä joogalaji ei edellytä välttämättä lainkaan aikaisempaa joogakokemusta.

Tule rohkeasti mukaan! Ota seuraksesi joogamatto ja joustavat, mukavat vaatteet! Saatat myös tarvita huivia avuksesi. Tarvittaessa saat sen paikan päältä.

Huom. Sitovat ilmoittautumiset  21.8. klo 23.00 mennessä, kiitos!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset info at powerofu.fi

RYHMÄLIIKUNTATUNTEJA ELOKUUSSA – ILMOITTAUDU!

Mikäli Sinua kiinnostaa mm. ohjatut Salsa, Zumba ja/tai kehonhuolto-tunnit, niin ilmoittaudu pikimmiten. Lisätietoja info at powerofu.fi osoitteesta

KOKONAISVALTAISTA HYVINVOINTIVALMENNUSTA

Tarjoamme Health Coaching palveluita yksilöille, pareille ja yritysasiakkaille. kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentamisen osa-alueet ovat: ravinto-ohjaus, mental training/motivaatio-valmennus, rentoutuminen/palautuminen/työssä jaksaminen, sekä liikunta/kuntoilu valmennus. Kysy lisää: info at powerofu.fi


PÄIVITYS 27.7.18

ePassi on nyt käytettävissä maksuvälineenä, samoin Edenred ja Smartum.

KIIREELLINEN TIEDOTE 22.6.2018

Kesäkuun laskuihin on päässyt virheellinen tilinumero, asiasta on yritetty informoida myös sähköpostilla. Oikea numero on:

FI10 5434 0820 1286 22

Mikäli olet jo ehtinyt suorittaa laskun väärälle tilille, ilmoitathan meille siitä, kiitos. Seuraamuksia selvitellään valitettavasti edelleen (päivitetty 7.8.)

Kärsivällisyydestä kiittäen,

Mika


AUKIOLOAJOISTA JA MUUSTA ELOKUUSSA 2018

Arvoisat asiakkaat, olemme pääsemässä lähemmäs normaalia päivittäistä toimintaa, vastaanotto on auki ma-to klo 12.00-16.30, perjantaisin suljettu, puhelinpäivystystä ei vielä valitettavasti ole tarjottavissa iltaisin tai viikonloppuisin. S-posti on paras tapa tavoittaa meidät muina aikoina. Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Arkipäivisin on mahdollista ladata lisää aikaa salikorttiin myös vastaanoton ollessa kiinni. Kysy lisää info s-postiosoitteesta tai soita salin numeroon 0103876969.

SunSport => Power Of You sulautumis-prosessin johdosta kaikki s-posti viestintä tulee lähettää vastaisuudessa osoitteeseen info (at)powerofu.fi, ja  laskutukseen liittyvät asiat tulee lähettää osoitteeseen finance (at)  powerofu.fi. Kiitos tämän seikan huomioon ottamisesta.

Sauna on kylmänä elokuun ajan pienestä käyttöasteesta johtuen. Mikäli haluat kuitenkin käyttää sitä, ole hyvä ja lähetä viesti viimeistään edeltävänä arkipäivänä.

Kesäterveisin,

Mika


Tule myös testaamaan huippumoderni The S-Drive Performance Trainer juoksumatto, toiminnallinen treenilaite yhdistelmä! Huom! Voit myös pyytää laite-esittelyn.

Tästä linkistä pääset katsomaan sitä toiminnassa: